• 't is weer voorbij die mooie zomer...

  jawel, aan alle schone liedjes komt een eind, zo ook aan onze zomer.  we hebben ons fantastisch geamuseerd en kijken er met een warm hart op terug. 

  het begon al goed, zo eind juni, toen we onze home-warming-party gaven. alle buren waren aanwezig, het was een bloedhete dag en de drank vloeide rijkelijk.  voor sommigen was het feestje snel voorbij, voor anderen eindigde het met een nachtelijke zwempartij in ons zwembad... 

  GetAttachment

  GetAttachmentCAB0PEPG

  GetAttachmentCAJ4479P

  GetAttachmentCAH30UMX


   

  tijd voor uitgebreid na-kateren was er niet want algauw waren daar de eerste gasten.  en we hebben weer geluk gehad!  niet alleen waren er verschillende gasten die we vorig jaar óók al mochten begroeten; bijna elke keer klikte het tussen de gasten onderling zó goed dat menig e-mailadres werd uitgewisseld.  al was het niet altijd even gemakkelijk om weer afscheid te nemen, want zelfs als alle partijen beloven om mekaar zeker terug te zien, weet je toch nooit wat de toekomst brengt. en dàt leidde dan soms weer tot zéér lange afscheidsrituelen.

  S8000018

  S8000062 S8000080

  S8000116 S8000192

  S8000007


  en voor we er eigenlijk erg in hadden zwaaiden we de laatste gasten uit en zitten we hier terug met z'n tweetjes.  het is hier stil.  we vinden nog niet goed onze draai.  we slapen uit, werken in de tuin, poetsen, rommelen op, kijken terug tv, beginnen plannen te maken voor ons volgend project,..., en we  bladeren regelmatig in ons gastenboek en genieten nà van al die lachende gezichten en leuke tekstjes.  en het zomert nog een klein beetje verder in ons hoofd!

  0 comments